+36(30)711-2332
HHX Stúdió

Hirdetési megoldások

Az internetes megjelenés elengedhetetlen követelménye a hirdetés, reklámozás! Bármilyen tartalmas is egy honlap vagy bármilyen jó ajánlat szerepel egy webáruház termékei között, alig számít, ha a célközönség nem értesül róla. A HHX Stúdió több platformos hirdetési megoldást kínál ügyfeleinek. Ezen szolgáltatás tartalmazza a hirdetési szövegek megírását, a hirdetési képek elkészítését, továbbá a platformtól függően a hirdetési kampányok létrehozását, beállítását és felügyeletét.

Google ADS

A Google ADS a Google által üzemeltetett, fizetett hirdetési rendszer, mely jelentősen hatékonyabb, mint a legtöbb hirdetési megoldás. Kiemelkedő szerepét azzal biztosítja, hogy a hirdető hirdetését azok számára jeleníti meg, akik konkrétan azt a szolgáltatást vagy terméket keresik.

Facebook Business

A Facebook a világ és Magyarország leglátogatottabb szociális médiája. A nagyszámú felhasználói jelenlétnek köszönhetően hatékonyan lehet hirdetni egy-egy szolgáltatást vagy terméket. Továbbá, egy üzleti oldal létrehozása a Facebookon már szinte elvárásnak számít egy olyan vállalkozás számára, amely az Interneten is szeretne hirdetni és kapcsolatot tartani az ügyfeleivel.

Akció! Google ADS és Facebook Business hirdetési kampányok együttes felügyelete: 25000.- Ft/hónap

További hirdetési lehetőségek

Az interneten számos hirdetési lehetőség áll rendelkezésre, melyek kisebb hatékonyságúak, de hasznosak lehetnek egy kisvállalkozás számára. A HHX Stúdió személyre szabottan ajánl további hirdetési megoldásokat ügyfele részére, amennyiben igény van rá.


Érdeklődés telefonon!