HHX Stúdió - telefon: +36(30)966-9116


 

Nincsen még honlapja?

Az egyéni, a mikro-, a kis- és a középvállalkozások üzleti célja termékeik és szolgáltatásaik egyre növekvő mértékű értékesítése, ügyfélkörük bővítése, az ügyfélkapcsolatok gyors és hatékony biztosítása, a vállalkozás tevékenységéről kialakult pozitív kép, azaz a jó imázs kialakítása és fenntartása.

Ahhoz, hogy egy termék vagy szoláltatás a piacon ismertté és keresetté váljon, a vállalkozás tevékenységét, termékeit és szolgáltatásait a lehetséges vevőkör számára széles körben ismertté kell tenni. Erre szolgál a reklám és propaganda tevékenység. E tevékenység fontos a meglévő ügyfélkör megtartása szempontjából is, mert a folyamatosan látható jelenlét a piacon bizalomnövelő hatású.

A vállalkozás a jó minőségű termék és szolgáltatás hirdetése mellett azzal is bővíti üzleti tevékenységét, hogy ügyfelei számára rugalmas és gyors kapcsolattartást biztosít. Az ügyfelek elégedettsége, visszajelzései alapot adnak termék- és szolgáltatásfejlesztésre, valamint megteremtik annak lehetőségét, hogy az ügyfelek továbbajánlják a vállalkozást. Ez a jó imázs, amely a reklámon túlmenően tovább bővülő ügyfélkört eredményez.

Egy vállalkozás reklámtevékenysége, imázsépítése, ügyfélkapcsolati rendszerének üzemeltetése fejlett informatikai háttértámogatással elsősorban az interneten zajlik. Amennyiben a vállalkozás megjelenik a világhálón, a világ minden országában minden lehetséges partner számára láthatóvá válik. A vevők az internet segítségével keresik meg a számukra szükséges termék és/vagy szolgáltatás beszerzési forrását.

Ahhoz, hogy a vállalkozás belső működése hatékony legyen, korszerű, üzemképes és üzembiztos informatikai rendszerre van szüksége. A külkapcsolatok mellett a belső ügyvitel és a termelés feladatainak végrehajtását szintén informatikai eszközök, általános célú, valamint célprogramok biztosítják, teszik kényelmessé és gyorsítják fel. A számvitel, a számlázás és készletnyilvántartás, partner- és speciális adatbázisok, a termelést támogató szoftverek elengedhetetlenek, a banki ügyintézés, az ügyfélkapu (adó- és állami adminisztrációs ügyek) mind, mind informatikai támogatással helyből és azonnal intézhetők. E körbe tartozik még a vagyonvédelem, pl. a telephely állapota távolról is bármikor ellenőrizhető, a riasztások pedig azonnal észlelhetők.

Ennek az informatikai háttérnek a kialakításához, működtetéséhez és karbantartásához kínál a HHX Stúdió üzembiztos hardveres és a rendszer működtetéséhez szükséges alapszoftveres megoldást, számítógép hálózat kiépítését (a kijelölt okostelefonokat is integrálva a rendszerbe), továbbá vállalja a megbízó reklám és propaganda tevékenységének internetes bonyolítását.

Kérdése van? Tegye fel: WhatsApp üzenet